Club Info

Nieuws

Overlijdensbericht erevoorzitter Leon Van den Bergh.

13.07.2017

overlijdensbericht Leon

Met diepe droefenis melden wij het overlijden van onze erevoorzitter Leon Van den Bergh. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 15 juli om 10.00 uur in de kerk van Sint-Jan de Doper in Tisselt.

11.07.2017

 

Resultaten extra onderzoek staal kunstgrasveld heel geruststellend. Kunstgrasveld houdt geen gezondheidsrisico in. Voor de resultaten klik hier.

02.07.2017

Voor de resultaten van het extra onderzoek van een staal van het kunstgrasveld klik hier en scroll naar beneden in het document. 

Openingstornooien jeugd.

02.07.2017

openingstornooien 2017-2018 2

Programma bovenbouw maand augustus.

26.06.2017

programma bovenbouw+seniors maand augustus

Info jeugd 2017-2018.

08.06.2017

infobrief 2017-2018 (1) 

Sporting Tisselt op de eerste plaats in de ranking kwalitatieve uitbouw jeugdsportclubs.

28.11.2016

In het kader van de jaarlijkse subsidies heeft de sportdienst van de gemeente Willebroek de punten berekend, die worden toegekend op basis van objectieve criteria, bepaald door Bloso. Sporting Tisselt behaalde het hoogste aantal punten van alle Willebroekse sportverenigingen. Een dikke proficiat aan alle onze trainers en vrijwilligers. Om fier op te zijn!

Kunstgrasveld geen gevaar voor de gezondheid. Uiteenzetting van Philippe Muyters in het Vlaams Parlement.

26.10.2016

toelichting Philippe Muyters in het Vlaams Parlement

Recreatief damesvoetbal op Sporting Tisselt.Geïnteresseerd? Klik hier.

09.10.2016

damesvoetbal

François de Keersmaecker op Sporting Tisselt geïnterviewd door Le Soir.

07.06.2016

Le Soir interview François

Opleidingsvisie VFV 2015.

04.10.2015

Voor opleidingsvisie klik hier.

Onze ouders langs de lijn

07.01.2014

Familie, vrienden en kennissen van onze spelers zijn van harte welkom!

Ouders zijn één van de belangrijke schakels in onze werking. Ze zijn nodig om de jongeren positief te stimuleren, aan te moedigen en hun aanwezigheid te garanderen.

Wij vragen dan ook positieve belangstelling en niet te veel aandacht voor de eigen prestaties van uw zoon/dochter. Leg niet te veel druk op de schouders van de jongere.

Steun uw zoon of dochter in een mindere periode en relativeer zijn goede prestaties of die van de ploeg.

Opleiden staat los van resultaten.

 

Moedig alle spelers aan op een positieve manier, met het juiste taalgebruik, beheersing van emoties, geen confrontaties met de ouders onderling of met ouders van de tegenpartij.

 

Coachen en begeleiden zijn een taak van de trainer en de technische staf. Ze trachten een opleidingsplan en een visie op lange termijn te volgen. Hierdoor is het mogelijk dat deze visie afwijkend is van deze van de ouders.

 

Langs de lijn verwachten wij een rustig en sportief gedrag. Dit houdt in dat we geen afbrekende kritiek t.o.v. de trainer, onze eigen spelers, de tegenstrever, de scheidsrechter of onze club langs de lijn verdragen.

De ouders bemoeien zich niet met de opstelling, speelwijze of welke andere beslissing van de trainer. Deze staat het dichtst bij alle spelers, werkt met hen, onderhoudt nauw contact met het bestuur en vergadert regelmatig.

De trainers trachten op een zo correct mogelijke manier training te geven, rekening houdend met de voetbalkwaliteiten, de inzet en motivatie, de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van de spelers.

 

De deuren van het jeugdbestuur staan open voor ouders, trainers en afgevaardigden die klachten hebben of andere meldingen willen doen omtrent de werking van onze club en trainers!

Ook positieve meldingen zijn steeds welkom, dit geeft een voldoening aan al onze medewerkers die zich belangeloos inzetten voor de club!